• Familiale verzekering


  De Familiale verzekering vergoedt de schade die jij per ongeluk aan derden hebt veroorzaakt. Niet alleen door jezelf, maar ook door alle leden van je gezin
  Een Familiale verzekering: wat is dat?

  Je breekt per ongeluk de bril van je beste vriend? Je fietst en veroorzaakt een verkeersongeluk? Je bent uitgenodigd bij vrienden en je zoon schopt een ruit uit met zijn voetbal? Je hond vecht met de hond van een andere wandelaar en die hond raakt gewond?

  Stuk voor stuk situaties waarin je een beroep zou kunnen doen op de Familiale verzekering van DVV, ook wel verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid privéleven genoemd. De Familiale verzekering vergoedt de schade die jij per ongeluk aan derden hebt veroorzaakt. Niet alleen door jezelf, maar ook door alle leden van je gezin: je partner, je kinderen, je huisdieren en zelfs familieleden of vrienden die bij jou logeren tijdens de vakantie of bij familie-evenementen.

  Voor wie?

  Wij maken komaf met vooroordelen: gezinnen met kinderen zijn niet de enigen die deze verzekering nodig hebben. Zelfs voor alleenstaanden, gepensioneerden of echtparen zonder kinderen is een Familiale verzekering onmisbaar.

  Beeld je in dat je tijdens het boodschappen doen met je winkelwagen per ongeluk een geparkeerde wagen ramt met heel wat blikschade tot gevolg. Of dat een vriend je zijn nieuwe pc toont, waarop je per ongeluk koffie morst. Resultaat? De harde schijf is naar de vaantjes… Dat kan iedereen overkomen.

  Voordelen van een Familiale verzekering bij DVV
  Geïnteresseerd?

  Vraag een offerte, antwoord binnen één dag

  Aansprakelijkheid - Familiale verzekering

  Eén aanspreekpunt voor je bank en verzekeringen? Bij ons zit je veilig ...

  • © Copywrite