• GiroPlus Rekening Bedrijven


  De GiroPlus Rekening van VDK is een eenvoudige en voordelige zichtrekening met bankkaart. Voordelig en transparant: u betaalt enkel een jaarlijkse bijdrage voor uw bankkaarten.
  Ontdek de GiroPlus Rekening

  De GiroPlus Rekening van VDK is een eenvoudige en voordelige zichtrekening met bankkaart. Voordelig en transparant: u betaalt enkel een jaarlijkse bijdrage voor uw bankkaarten.

  Voor de actuele tarieven, modaliteiten en een overzicht van kosten van onze GiroPlus Rekening, verwijzen wij graag naar de VDK-tarieflijst.

  Uw voordelen met de VDK-bankkaart

  Uw VDK-bankkaart gratis tot eind volgend jaar bij eerste aanvraag

  Aan uw GiroPlus Rekening kunt u ook een Visakaart koppelen (mits aanvaarding door VDK). Wie voor het eerst een Visakaart aanvraagt, krijgt deze door VDK twee jaar lang gratis aangeboden.

  Open nu een GiroPlus Rekening

  Krijgt u jaarlijks kort na nieuwjaar van uw bank de rekening gepresenteerd voor uw zichtrekening? Een flink pak kosten omdat u er cliënt bent? Om over uw eigen centen te kunnen beschikken? Met de voordelige GiroPlus Rekening van VDK maakt u een eind aan die zotte kosten.

  Maakt u zich maar geen zorgen over de omzetting van de zichtrekening bij uw bank naar een GiroPlus Rekening. VDK begeleidt u hierbij graag én kosteloos.

  Card Stop
  Kaart kwijt of gestolen?

  Bent u uw bankkaart of kredietkaart kwijt of werd ze gestolen? Laat dan uw kaart onmiddellijk blokkeren op het nummer +32 70 344 344 en vraag een vervangkaart aan.

  GSM gestolen met m-banxafe-functie?

  Als u uw gsm kwijt bent of als die werd gestolen, is het eveneens belangrijk om Card Stop onmiddellijk te contacteren. De m-banxafe-functie van uw gsm wordt meteen geblokkeerd om eventueel misbruik te voorkomen.
  Geïnteresseerd?

  Vraag een offerte, antwoord binnen één dag

  De GiroPlus Rekening van VDK is een eenvoudige en voordelige zichtrekening met bankkaart.

  Eén aanspreekpunt voor je bank en verzekeringen? Bij ons zit je veilig ...