• Team


  Onze kantoren met hun team - groepsfoto houtland 2019

  Onze kantoren met hun team

  Graag stellen wij Houtland Bank & Verzekeringen voor. Reeds 30 jaar zijn we actief in verzekeringen, en vele gezinnen, zelfstandigen en bedrijven doen beroep op onze expertise en ervaring. In deze tijden van verandering heb je nood aan een duurzame, eerlijke en correcte verzekeringstussenpersoon die nabij en bereikbaar is. Onze kantoren in Lichtervelde, Torhout en Kortemark zijn bij velen bekend en we zijn er zeker van dat familie, vrienden of kennissen van je op onze diensten beroep doen.

  Houtland Bank & Verzekeringen is een exclusieve agent voor DVV-Verzekeringen en vdk.
  Beide zetten hoog in op klantgerichtheid en willen uitblinken op het vlak van dienstverlening. Dit impliceert dat we voor al onze producten en diensten een uitstekende service aanbieden aan een eerlijke prijs.

  Bij ons ben je geen nummer. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk. We komen graag bij je thuis of op kantoor langs en staan steeds paraat. Wij helpen je om alle risico’s, zowel zakelijk als privé, te verzekeren, je vermogen veilig te stellen en je wettelijke verzekeringsverplichtingen na te komen. Een team van ervaren en deskundige verzekeringsspecialisten staat je 24 uur per dag met raad en daad bij in verzekeringen en beleggingen.

  Torhout

   Godfried Vienne
  Commercieel medewerker
  godfried.vienne@dvv.be
  torhout@vdk.be


                     

  Lichtervelde

  Katrien Gelaude
  Zaakvoerster
  katrien.gelaude@dvv.be


  Latoya Vanmassenhove
  Commercieel medewerkster
  latoya@dvv.be

  Kortemark

  Frederik Despierre
  Zaakvoerder
  frederik.despierre@dvv.be
  kortemark@vdk.be

  Eline Aerts
  Commercieel medewerkster
  eline.aerts@dvv.be

  Eén aanspreekpunt voor je bank en verzekeringen? Bij ons zit je veilig ...